Веско Минев се ожени под грохота на рали "Хеброс"

Веско Минев се ожени под грохота на рали "Хеброс"

33-годишният защитник на Ботев (Пловдив) Веселин Минев тази вечер каза "да" на своята възлюбена Екатерина в Пловдив. Изисканото вечерно тържество бе във Виенския салон на Панаирния град и подготовката му продължи близо шест часа, като на входа на моста над езерото младоженците бяха посрещнати от огромна сладка изненада с надпис "Любовта е сладка". Двамата вече си имат детенце - Мартин, който е на една годинка и три месеца.

За Близнака и съпругата му обаче събитието ще остане незабравимо и заради това, че в разгара на тържеството, само на 50 метра от Виенския салон, 27-те автомобила, участващи в рали Хеброс, гърмяха на високи обороти, борейки се за най-добро време в скоростния етап Пловдив 1.

Кумове на сватбата бяха бившият съотборник на Веско в Левски Живко Миланов и дъщерята на Боби Михайлов - Бисера. На церемонията присъства целият отбор на Ботев (Пловдив) със Станимир Стоилов и Александър Александров начело, както и много други родни футболисти и ръководители. Сред тях бяха Валери Божинов и съпругата му Николета, Дарко Тасевски и Ромина Андонова, Божидар Митрев, Димитър Телкийски, Георги Сърмов, Марчо Дафчев и много други. Братът му близнак Йордан Минев нямаше как да пропусне тържеството, а от днес неговата ваканция свърши, тъй като се присъединява към Лудогорец в Смолян. За настроението пък се грижеше Гъмзата.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти