Глоби в Локо (София) след резила с Пирин ГД

Глоби в Локо (София) след резила с Пирин ГД

Надвисналата съвсем реална опасност от изпадане провокира кризисна сбирка в Локомотив (София). В понеделник клубното ръководството и спортно-техническият щаб ще обсъждат стратегиите за спасение и мерките, с които да бъде стегнат отборът. В първите разговори между шефовете и треньорите след домакинската загуба от Пирин (Гоце Делчев) с 0:1 на “Българска армия” е станало дума за финансови санкции.

Клубният собственик Николай Гигов е изразил крайното си недоволство от поражението, което остави Локомотив под чертата на фаталното 13-о място с 2 точки по-малко от 12-ия Ботев (Враца). Напоследък в “Надежда” получават парите си навреме и по тази причина босът допълнително се е разгневил - плаща стриктно, а не получава резултати от футболистите.

Затова за затягане на дисциплината ще се наложат глоби или плащанията към играчите ще бъдат замразени и впоследствие възстановени, ако отборът се спаси от изпадане. Не е изключено и някои футболисти да получат по-драстични санкции като отстраняване от първия тим. Играчите ще научат какво ги чака в началото на работната седмица след двата почивни дни, в които ги пусна треньорът Емил Велев.

Локомотив има тежка програма - гостувания на Черноморец”и Литекс и домакинство срещу ЦСКА. “Това не ме притеснява, защото срещу силните играем по-силно - коментира Велев. - Сами сме си виновни, че не победихме Пирин , но да не забравяме, че този отбор играе много добре, когато поиска, и неслучайно направи равенства с Лудогорец и Левски.

"Труд"

Още от БГ Футбол

Виж всички