Кокала призна: Пишем срамна страница в историята на Локо София (видео)

Кокала призна: Пишем срамна страница в историята на Локо София (видео)

Треньорът на Локомотив (София) Емил Велев бе изключително разочарован от домакинската загуба от Пирин (Гоце Делчев) с 0:1. След нея "железничарите“ останаха в зоната на изпадащите и до последно ще се борят за оцеляването си.

"Много лоша загуба. Имаме още три мача, които трябва да ги изиграем и да спечелим необходимите точки, за да останем в групата. Не знам дали голямото напрежение попречи на футболистите да покажат възможностите си. Нивото им е по високо. Има и такива мачове. С едно минаване на центъра, отборът на Пирин ни вкара гол и си чакаха мачът да свърши“, коментира Велев.

"Винаги съм оптимист за оставане в групата. Можем да вземем девет точки. Може би като играем срещу по-силни противници изглеждаме по-добре. Нормално е когато отборът не побеждава и пада от отбор като Пирин (Гоце Делчев), публиката да е недоволна. Това е естествена реакция. Ако трябва да изпием горчивата чаша докрай, ще я изпием. Аз не бягам от отговорност. Другата седмица се готвим за мача в Бургас. Изключително останах озадачен като гледах футболистите на Локомотив. Това не са възможностите на нашите футболисти. Ние сме Локомотив, но в момента пишем една срамна страница в историята на този клуб“, допълни той.

снимка: Емона Цончева/Sportal.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти