ЦСКА награди фен номер 4000 във фейсбук

ЦСКА награди фен номер 4000 във фейсбук
Волейболен клуб ЦСКА продължава успешното развитие на фен страницата си във фейсбук (www.facebook.com/PvkCska). Наскоро страницата мина границата от 4000 почитатели.

От клуба наградиха своя четирихиляден фен Иван Стойнов с картата за отстъпки "100 сърца за ЦСКА" с номер 4000. Запалянкото от Севлиево получи и специалното бутиково червено вино Мидалидаре "100 сърца за ЦСКА". Спонсорът на червените "Крум Мушев" добави към подаръка месни деликатеси.

"Много благодаря за наградата. Харесвам волейбола, защото е необикновена игра. Тренирам, но за съжаление не професионално", каза Стойнов.

ЦСКА е волейболният клуб с най-много почитатели в България. "Червените" продължават да се стремят към това в дългосрочен план да догонят най-популярните отбори в световен мащаб.

"Клубът минава през труден момент и подкрепата на привържениците ни е много ценна. Развиваме сайта си www.cskavolley.org, създадохме и фен страницата, за да могат хората, които обичат ЦСКА, да са близо до нас. Благодарим на Иван Стойнов и на всички останали и им желаем весели празници и успешна 2014 година", заявиха от ЦСКА.

cskavolley.org

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти