"Синя" България изригна: Батков, махай се!

"Синя" България изригна: Батков, махай се!

Нетърпимостта на феновете към собственика на Левски Тодор Батков ескалира с всеки изминал ден. В националния клуб на привържениците на вековния клуб пристигат декларации от цялата страна, с които сините фенове призовават адвоката час по скоро да се махне от клуба. На страницата на клуба nkp.bg могат да се видят позициите на фенклубовете от Варна, Сандански, Перник, Гоце Делчев, Плевен, Кюстендил и др. Към общото недоволство от управлението на Батков се включва и влиятелната фракция "София-Запад". Ето какво пишат ултрасите от София:

"Ние, привържениците на Вековния клуб "Левски", обединени във фракцията "София-Запад" декларираме, че няма да търпим нито минута повече известният под агентурния псевдоним "Тара" адвокат Тодор Костадинов Батков, да води любимия ни отбор към тотална разруха и хаос.

Категорично се присъединяваме към позициите на нашите събратя в цяла България, които вече призоваха левскарската общност да пристъпи към обединени общи действия, с които да принуди въпросното лице да освободи от недостойното си присъствие "Левски".

Заявяваме това с убеждението, че Батков не е персонално отговорен за поредните срамни загуби на отбора ни от "червените" ни приятелки и Монтана, но също така нямаме съмнения, че именно водената от него политика доведе до това клубът ни да се представя изключително посредствено, петнейки вековната си слава, пазена с чест и гордост от милионите му привърженици.

Ние, левскарите, вече имахме възможност да покажем на целия свят, че когато се обединяваме можем да постигнем всичко, включително и да управляваме адекватно Отбора на Народа.

Затова настояваме – "Тара", върни доброволно "Левски" на тези, на които принадлежи, на неговите непримирими привърженици! Очевидно е, че или не желаеш, или не можеш да осигуриш на отбора това, от което той има най-голяма нужда вече години наред – последователна, стабилна и дългосрочна визия за управление.

По тази причина пред теб има само един-единствен вариант – махай се!!! И не забравяй да вземеш със себе си всички онези паразити, докарани от теб и кой знае кой друг, само, за да смучат и да се ползват от привилегията да бъдат част от Вековния "Левски".

Ние, привържениците на "Левски" от "София-Запад" призоваваме и всички наши събратя от другите фракции, както и всички останали левскари – нека се обединим и да покажем кой е реалният собственик на Отбора на Народа! Или както е казал Апостола на свободата – дела трябват, а не думи!".

Декларацията е публикувана без редакторска намеса.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти