Батков се среща със “Синя България” и НКП

Батков се среща със “Синя България” и НКП

Критикуваният сериозно от феновете на Левски собственик Тодор Батков утре ще се срещне с представителите на тръст “Синя България” и представителите на Националния клуб на привържениците.

Както е известно, през последните дни десетки декларации бяха пуснати от всички организирани фракции на “сините” срещу ръководството на Батков.


Самият той при завръщането си от чужбина пък заплаши феновете, че ще подари Левски за 43 милиона лева, които му дължи клуба.

"Говорим за доста сериозно излизане от джоба - 43 млн. Те знаят, защото им ги показах. На всичко отгоре ще ми ходят по главата. Всичко има някакъв предел. Казвам го съвсем ясно. Те искат да дадем пресконференция. Ще дадем и ще го кажа съвсем ясно. Тогава топката ще е на вашата глава и ще видите какво ще стане. Делян Пеевски? Не отричам, че го познавам, но не знам да има намерения", добави Тодор Батков.

Последва нова остра декларация на Сектор Б към човек номер едно в клуба с 12-те основни грешки на адвоката.


След срещата се очаква Батков да даде официална пресконференция и да бъде обявено бъдещето на клуба. Както е известно, Тръст "Синя България" очаква около 15% от акциите на Левски да бъдат прехвърлени на тях, като помагат на клуба, а също така да започнат да се занимават с маркетинга на 26-кратните шампиони.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти