Гледай на живо

Бразилия - Швейцария

Пропадна трансферът на Биабиани в Милан

Пропадна трансферът на Биабиани в Милан

В изненадващ обрат на събитията се оказа, че Джонатан Биабиани няма да премине в Милан. Причината за това е, че Кристиан Дзакардо не е приел условията предложени му от Парма и така размяната на играчи между двата клуба не можа да се осъществи.

Само преди няколко часа в официалния акаунт на Милан в Туитър бе обявено, че Биабиани вече е играч на "росонерите", след като е договорил личните си условия с клуба. Той дори позира с фланелка и шал в червено и черно. В последния момент обаче отказът на Дзакардо да премине в Парма е провалил сделката между двата клуба.

"Пармалатите" и "росонерите" се бяха разбрали Биабиани да премине на "Сан Сиро" срещу 4 милиона евро плюс Дзакардо и допълнителни бонуси в размер на още 1 милион евро.

За момента изглежда, че трансферът е провален, но има шанс и от Милан да направят нов опит да вземат бързоногия играч, като предложат по-голяма сума за него без да има размяна на играчи. "Росонерите" би трябвало да имат свежи пари в касата си след продажбата на Брайън Кристанте в Бенфика за 6 милиона евро.


Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти