Славия започна подготовка

Славия започна подготовка

Мъжкият отбор на Славия вече започна подготовка за новия сезон, като волейболистите бяха събрани в зала "Панайот Пондалов4 още на 11 август.

С тима от "Овча Купел" тренират предимно юноши, които ще бъдат и основата на отбора за новия сезон. Заедно с тях форма поддържат опитните Александър Горбатков и Александър Кордев, които са също от школата на белия тим, но няма да играят за столичния тим, а по-скоро ще изчакат оферта от някой друг клуб. Горбатков игра през изминалия сезон в Иран, като сега гледа отново към чужбина. Александър кордев пък се възстановяваше от контузия в рамото през последния полусезон на Суперлигата и сега тренира, за да влезе във форма.

За сега тренировките на отбора се водят от Иван Димитров. Припомняме, че през изминалия сезон Белите изпаднаха от първата ни група - Суперлигата, като за новия сезон трябва да се подвизават във Висшата лига. Несигурността около състоянието на някои от клубовете в Суперлигата обаче може да доведе до завръщане на Белите при най-добрите отбори.

bgvolleyball.com

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти