Запознайте се с новата "галактическа" съпруга (галерия)

Запознайте се с новата "галактическа" съпруга (галерия)

Последното попълнение на Реал Мадрид - Хамес Родригес, пристига в испанската столица със своята съпруга, която обаче не е обичайната футболна половинка. Даниела Оспина не е модел, не е певица, не е дори журналистка. Тя е бивша волейболистка и сестра на колумбийския вратар Давид Оспина. Връзката им обаче не започва покрай брат й, който в момента е съотборник на Хамес в националния отбор, защото двамата се запознават през 2008 година чрез обща приятелка.

Новата "галактическа" съпруга 

"Не бях разказвала на брат си за Хамес, докато не започнахме да излизаме заедно. Давид не го познаваше добре. Само знаеше, че съществува такъв футболист, но нищо повече, докато не се видяха на една семейна почивка" - признава Даниела.

Новата "галактическа" съпруга 

Влюбената двойка се жени през 2010 година, малко след като брюнетката се отказва от волейбола и националния отбор и заминава за Порто, за да придружава своя приятел. По-късно тя го следва и в Монако, а през 2013 година на бял свят се появява дъщеря им Саломе - име, което и двамата са татуирали на ръцете си. Точно това място целува колумбийския нападател след всеки отбелязан гол.ФОТОГАЛЕРИЯ НА НОВАТА "ГАЛАКТИЧЕСКА" СЪПРУГА ВИЖТЕ ТУК!

Още от Булевард

Виж всички