Тодоров: Нека Гъргоров да намери нов собственик на ЦСКА

Тодоров: Нека Гъргоров да намери нов собственик на ЦСКА

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров отговори на нападките на Емил Гъргоров, който окончателно обяви, че няма да се завърне в ЦСКА, тъй като отново е бил лъган от шефовете на "червените". Според Тодоров обаче причината да не се стигне до подписване на нов договор с Бадема са нереалните условия, които той е поставил пред ръководството. Пред Канал 3 босът заяви, че ако иска Гъргоров може да намери нов собственик на ЦСКА или сам да вземе да издържа клуба.

"Бяхме се разбрали да подпише стария си договор със същите условия, но тогава се появи неговият представител - госпосин Градев, който започна да поставя нереални условия, които да влязат в договора. Искаше да може да прекратява контракта с едномесечно предизвестие. Също така да получава неустойка от 100 лева за всеки ден забавяне на заплатите. Това е неприемливо. Ние направихме много компромиси. Изпратихме същите условия, но на другия ден Гъргоров каза, че е размислил. 3-4 дни спорихме по клаузите, но в крайна сметка той реши да не подпише. Защо? не мога да кажа. Лъжата обаче не е от наша страна. Вие преценете кой лъже. Ако трябва, мога да ви изпратя кореспонденцията с госпосин Градев. Ще видите, че няма и един ден разминаване. Няма нищо вярно, че сме карали Гъргоров да се подпише под празен лист", заяви Тодоров.

"Той говори глупости. Щом иска, нека намери нов собственик, нямам нищо против. Ако иска, той може да дойде да издържа клуба и всеки ден да намира средства. Всеки иска стабилност и финанси, но аз не виждам човек, който да ги осигури. Не виждам някой да е дошъл да извади няколко милиона и да търпи такъв като Гъргоров да му се качва на главата. Ако има такъв, да идва да го издържа", допълни босът.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички