ЦСКА обяви защо Стойчо е отстранил Бадема - заплаши клубове с ФИФА, ако вземат Менди

ЦСКА обяви защо Стойчо е отстранил Бадема - заплаши клубове с ФИФА, ако вземат Менди
ЦСКА излезе с официално обръщение по повод последните събития в клуба. Червените, чрез своя сайт, информират, че са платили всички дължими заплати на футболисти и треньори. Относно казусите "Гъргоров" и "Менди" армейците добавят, че Бадема е уронил престижа на клуба и нямат намерение да го задържат, а бягството на защитника ще бъде отнесено до ФИФА. Ето изявлението на ЦСКА:
Армейци,
Във връзка с множеството публикации през последните дни, пресслужбата на ПФК ЦСКА съобщава на всички медии:
1. Към 17 юни футболистите и треньорите на ПФК ЦСКА са получили всичките си заплати както е по правилник.
Те имат да получават бонуси, за които по решение на УС ще бъдат изпълнени след лагера в Холандия.
2. При среща на футболистите с Изпълнителния директор Александър Тодоров преди лагера в Боровец е поет ангажимента до 13 юни да се изплати полагащата се по правилник заплата. Тази заплата е изплатена на 17 юни или само с няколко дни закъснение от договореното.
3. На 15 юни, във връзка с грубо и неуважително отношение към треньорското ръководство, старши-треньорът Стойчо Младенов е отстранил състезателя Емил Гъргоров от отбора. Същият е напуснал и подал документи за едностранно разтрогване на договора си към клуба. ПФК ЦСКА няма намерение да задържа състезатели, които уронват престижа на клуба, не уважават треньорските решения и забравят направеното за тях.
4. УС на ПФК ЦСКА вече информира ФИФА и ще заведе дело срещу Джаксън Менди, който е напуснал самоволно лагера на отбора и е нарушил правилата на БФС. Информираме други клубове, че ако подпишат с този футболист ще подлежат на санкции от ФИФА.
5. Информираме своите фенове, че зад цялата операция по случая „Гъргоров” стои една определена агенция, в която се подвизават бивши служители на ЦСКА, на чиято съвест лежат десетки провалени дела и милиони с нищо неоправдани дългове.
Приканваме всички привърженици да се доверяват единствено на официална информация излязла директно от ръководството на ПФК ЦСКА АД, а не от анонимни и непотвърдени „сведения”, „сензации”, „драми” заливащи всекидневно спортните новини в България.
Ще се стараем да Ви предоставяме фактологична и актуална информация за състоянието на клуба и случващото се в него.
Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички