"Канарчетата" отиват във Варна без четирима основни играчи

"Канарчетата" отиват във Варна без четирима основни играчи

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Станимир Стоилов определи група от 18 футболисти, на които ще разчита при гостуването на Черно море в междинния 36-и кръг от първенството.

Поради наказание за натрупани жълти картони двубоя във Варна пропускат Веселин Минев, Сивард Спрокел и Феребори Доре. Първите двама са санкционирани за по две срещи, а Доре - за една.

С отбора за морето няма да пътува и Юнес Хамза, който е с болки в аддукторите и ще получи почивка от треньорския щаб. На мястото на отсъстващите в разширения състав попаднаха юношеските национали Серкан Юсеин и Владимир Айтов.

Отборът на Ботев тръгва за Варна в 8:30 часа във вторник, като в морската столица "канарчетата" ще проведат последната си тренировка преди двубоя с Черно море.

Групата на Ботев: Адам Стаховяк, Илия Николов, Йордан Христов, Филип Филипов, Димитър Везалов, Сърджан Лукин, Александру Бенга, Владимир Айтов, Томаш Иршак, Анисе Абел, Георги Сърмов, Мариян Огнянов, Серкан Юсеин, Луис Педро, Вандер Виейра, Александру Куртеан, Ромарио Кортзорг, Иван Цветков

Още от БГ Футбол

Виж всички