Порно звездата Джена Джеймисън: Обсебена съм от Конър Макгрегър!

Порно звездата Джена Джеймисън: Обсебена съм от Конър Макгрегър!

Ако не знаете коя е Джена Джеймисън… просто недейте да лъжете, защото е грехота! „Шампионка“ е в дисциплината „най-известни актриси във филмите за възрастни“ и не е за подценяване в никакъв случай.

Джена имаше дългогодишна връзка с Тито Ортиз –бивш шампион в полу-тежката категория на UFC и същинска легенда в ММА схватките. Тя е и майка на двете му деца.

Съвсем скоро русата актриса използва социалните медии за да покаже на феновете си, че намира ирландския боец – Конър Макгрегър за изключително привлекателен. Тя дори харесва как той се държи с бъдещите си опоненти и не вижда никакъв проблем в това, че той е искрен и прям.

Ето какво каза тя в интервю за MMAFightFans.com:

Той има лъвско сърце и не може да бъде спрян. Мачът му с Алдо ще е фантастичен. Мисля, че Алдо е боец от много висок клас и безспорно е способен атлет, но Конър има какво да доказва на себе си и публиката, а такива хора са много опасни.“

За едно нещо със сигурност е права… двубоят между Алдо и Макрегър ще бъде наистина впечатляващ не само поради уменията на тези двама бойци, а и заради нестихващата омраза, която таят един към друг. Битката ще се проведе на 11 юли по време на UFC 189.

Цялото интервю със скандалната ѝ особа, която явно е и заклета фенка на Макгрегър, можете да видите по-долу, въпреки че както знаем има много по-интересни клипове с нейното участие, циркулиращи из необятното интернет пространство.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти