Стартира нов конкурс за късометражен филм "ЦСКА в сърцето ми" - ще има парични награди

Стартира нов конкурс за късометражен филм "ЦСКА в сърцето ми" - ще има парични награди

Сдружението "Червени сърца" стартира втория конкурс "ЦСКА в сърцето ми", който през миналата година протече при голям интерес. Ето какво пишат от сдружението:

Скъпи фенове,

след направен анализ на проведеният през 2014г. Конкурс със същото название, Общото събрание на Сдружение "Червени сърца" реши, че дава положителна оценка на резултатите и превръща същият в традиционен. Днес УС чрез тази информация дава началото на втория Конкурс "ЦСКА в сърцето ми".

Форматът на Конкурса се запазва. Филмчетата отново са в рамките на 3 минути. Те трябва отново да бъдат изпращани чрез сайта www.wetransfer.com на електронния адрес на Сдружението redhearts_@abv.bg. Наградите за победителите остават същите: скулптури и парични суми в размер на 600, 400 и 200 лв., съответно за първо, второ и трето място.

Вярваме и се надяваме, че второто издание ще бъде още по-успешно от първото и че времето до крайния срок -1-ви декември, ще даде възможност на авторите за създаването на още по-хубави филмчета отразяващи фенската емоция. Ще бъдат положени усилия да бъде привлечено отново толкова авторитетно жури, както и на първия конкурс. Пожелаваме успех на всички участници и пазете емоцията!

УС на "Червени сърца"

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти