Галин Иванов е новият треньор на ЦСКА (ВИДЕО)

Галин Иванов е новият треньор на ЦСКА (ВИДЕО)

Бившият защитник на ЦСКА Галин Иванов е новият старши треньор на тима. Новината съобщи изпълнителният директор на "червените" Александър Тодоров. Помощник на 39-годишния специалист е бившият му съотборник Владимир Манчев. Иванов наследява на поста подалия само преди броени дни оставка Стойчо Младенов. Асистентите на Екзекутора на Ливърпул Стоян Колев и Ренато Шмит остават на работа в клуба.

"Назначаваме Галин Иванов заедно с Владо Манчев. Знаете Галин от 8 години е треньор в ДЮШ и е близо до отбора. Неговият набор 98 е най-силният в школата. Само след една година на тези футболисти им предстои да подписват професионални договори. Нормално и резонно е Галин да води отбора. Ще има треньор, който да е лицензоносител. Нека видим как ще тръгне. Надявам се отборът да се развие в положителна насока. Постоянно виждам как работи Галин. Имам преки впечатления от неговата работа. Наистина липсва му опит, но както липсва опит, така има и голям ентусиазъм в него", довери Александър Тодоров.

Малко преди 10,00 часа Галин Иванов поведе ЦСКА за своята първа тренировка, която ще се проведе на базата в Панчарево.
Юношата на Добруджа изкара 7 сезона на "Българска армия" в периода от 1995 до 2003, а от 2007 г. работи в ДЮШ на армейците.

Снимка: narodensport.eu

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти