Стойчо: Не искам неустойка, разтрогвам по взаимно съгласие

Стойчо: Не искам неустойка, разтрогвам по взаимно съгласие

Стойчо Младенов разтрогна договора си с ЦСКА по взаимно съгласие. Екзекутора на Ливърпул се видя вчера с изпълнителния директор Александър Тодоров, където бяха уточнени всички подробности около раздялата. Стойчо отхвърли всички спекулации, че трябва да му бъде платена колосална сума като дължими заплати и неустойка. Специалистът има да получава само парите заработени до месец март, пише "Меридиан Мач".

"Не искам да ми бъде плащана неустойка. Това е поредна спекулация от гробокопачите на ЦСКА. Бях на "Армията" именно поради тази причина. Разбрахме се с ръководст вото на клуба да разтрогнем по взаимно съгласие, не претендирам за никакви пари. Трябва да получа само това, което съм заработил до 20 март", сподели Младенов, който проведе дълъг разговор с "червени" фенове.

Той им обясни, че всички спекулации за крупна неустойка, която трябва да получи, са пълна измислица. Стойчо успокои събралите се хора, че чака единствено заплатите си до края на престоя му. Феновете поискаха от вече бившия треньор на ЦСКА обяснение за слабите резултати от началото на годината. Младенов обясни, че има информация за пробив в отбора. Екзекутора отново бе категоричен, че не всички футболисти са играли на върха на възможностите си. Причините са били странични фактори, но специалистът категорично отказа да говори с конкретни имена.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти