Симоне Дзадза: Ювентус не е непобедим

Симоне Дзадза: Ювентус не е непобедим

Нападателят на Сасуоло Симоне Дзадза се закани на шампиона Ювентус преди предстоящия мач между двата тима в понеделник. Голаджията смята, че "бианконерите" не са непобедими и неговият тим има всички шансове да изненада торинци.

"Няма такова нещо като непобедими отбори. Ние имаме всички шансове да спечелим срещу Ювентус. Естествено, съперникът ще трябва да направи някои грешки, от които ние да се възползваме. Ние обаче отиваме в Торино, за да покажем добра игра и да опитаме да победим", заяви Дзадза.

Футболистът бе близо до преминаване в състава на "старата госпожа" през зимния трансферен прозорец, но в крайна сметка предпочете да довърши сезона с екипа на Сасуоло.

"В тези моменти ми бе много тежко. Не исках да знам какво се случва. Опитвах се да бъда изолиран и да не обръщам внимание на всички слухове, за да бъда напълно полезен на Сасуоло. Въпреки това допуснах това да влезе в главата ми. Признавам, че в мача с Каляри, не бях изобщо концентриран. Когато ситуацията се успокои, се изправихме срещу Интер и ги победихме. Това едва ли е случайно съвпадение. За да играеш добре, трябва да бъдеш спокоен и фокусиран", допълни младокът.

Още от Футбол свят

Виж всички