Баскетболистите на Левски благодариха на феновете

Баскетболистите на Левски благодариха на феновете

Баскетболен клуб Левски благодари на феновете си за подкрепата в зала "Арена Армеец". Около 10 хиляди "сини" запалянковци се събраха вчера на специално организираното шоу за набиране на средства за подпомагане на закъсалия финансово баскетболен клуб, който през миналия сезон спечели титлата и купата на България и трофея в Балканската лига.

"До невероятната синя общност, изпълнила Армеец Арена в неделния следобед, до всички онези, които не успяха да дойдат в залата, но ни подкрепяха от всички краища на България и света, до всички онези, които ще продължат да ни подкрепят докрай: БЛАГОДАРИМ ВИ! Вие ни крепихте дотук, мач след мач, в победи и загуби, и вие продължавате да ни давате криле, за да продължаваме да се борим! Доказахте ни, че сте готови на всичко за нас, и в добро и лошо. Видяхме, че не само титлите и купите ви задържат при любимия отбор, дори напротив - в най-тежкия миг за нас - подкрепата се умножи, по много! Има мачове, в които победата е безценна.

Ние обаче спечелихме този сезон дори повече, отколкото в изминалия, ставайки част от невероятното събитие на 15.02.2015 - дата, която от днес ще остане светла в историята на нашия баскетболен тим, и се надяваме - в сърцата на всички, станали преки или косвени свидетели на магията. Синята орисия докосна всички ни, млади и стари, тепърва прохождащи в баскетбола, и истински ветерани в битките на терена. Вашата подкрепа ни завладя толкова, че ни даде сили да бъдем тези, които искаме, дори в такъв преломен момент за отбора. 10 000 в Армеец Арена, и със сигурност десетки, стотици хиляди сини сърца са туптяли във всички кътчета на планетата на 15.02.2015-та!

Нашите сърца бяха сред тях, и туптяха бързо и пламенно под вашите песни и призивна мощ! Това, което можем да ви споделим е, че една част от сърцето ни остана сред синьото море в залата, но ще продължаваме да играем, носещи Левски в душата си, докрай, без да се спираме пред нищо, и без страх, с вас зад себе си! Защото вече знаем - когато си част от Левски, никога не ще останеш сам! ПОКЛОН пред вас!", се казва в обръщението на БК Левски към привържениците на отбора.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички