10 000 левскари пълнят "Арена Армеец" в шоуто днес

10 000 левскари пълнят "Арена Армеец" в шоуто днес

Близо 10 000 запалянковци се очаква изпълнят днес зала "Арена Армеец" в 15:00 часа, когато започва благотворителното шоу за спасяването на мъжкия отбор на баскетболния Левски. До вчера бяха продадени почти 9 000 билета. Тимът на Тити Папазов има нужда от около 100 000 лева, за да успее да завърши сезона. Футболният тим на 26-кратните шампиони начело с Георги Иванов-Гонзо също ще бъде в залата, като играчите на Стойчо Стоев ще бъдат представени пред своите фенове, седмица преди старта на сезона. Гонзо и други легендарни фигури на "сините", като Даниел Боримиров, Христо Йовов, Елин Топузаков, Станислав Ангелов, Димитър Телкийски, Александър Александров (Кривия) и Мариян Христов ще участват в баскетболното шоу срещу баскетболистите.

Ценните хартийки, който се очаква да изиграят основна роля в спасението на баскетболния тим, са с цена от 10 лева и се продават в цялата мрежа на Ticketpro, онлайн, както и в магазините на Пикадили, На Тъмно, Orange, бензиностанции OMV, фенмагазините на "Левски".

Шоуто е инициирано от Томислав Русев и "Гонг", като участие ще вземат Богдана Карадочева, Васко Кръпката, Тодор Ненов-Камората, Alex P и Бате Сашо и красивите балерини от VS Dance. Левски пусна в мрежата на Ticketpro и т.нар. благотворителни билети, за всички, които няма да могат да присъстват на събитието, но искат да станат част от него, подпомагайки идеята.
Ето и официалното съобщение от клуба:

Скъпи фенове,

За по-добрата организация, и по-приятните емоции, на днешния шоу мач в "Армеец Арена", бихме желали да внесем следните уточнения:
В деня на мача билети ще се продават на касите на "Армеец Арена". Напомняме ви, че с дарителските талони не се осигурява вход. На касите в залата все още има от всички видове билети!

Вратите на залата ще отворят в 13.30 часа. При влизането, моля потърсете съдействието на стюардите, които ще ви насочват към точния сектор. Има предвидени отделни сектори за семейства с деца и за агитката.

Левски и Националният клуб на привържениците са предвидили специални артикули за събитието, които ще можете да намерите на три мобилни щанда в залата. Освен сувенир за спомен, с всяка направена от вас покупка подпомагате по още един начин оцеляването на баскетболен клуб Левски.

Носете си шалчета и облечете синьо, за да си направим истинска синя лавина в залата!

Не на последно място – футболният и баскетболният Левски, както и целият ни организационен щаб, ви моли да запазим "Армеец Арена" без поражения! Да направим празника си страхотен без инциденти и да се забавляваме докрай, без да броим счупени седалки. Благодарим ви предварително и ви очакваме!
НИКОГА НЕ ЩЕ ОСТАНЕШ САМ!

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти