Левски събира "Дрийм Тийм" за баскетболното шоу (ВИДЕО)

Левски събира "Дрийм Тийм" за баскетболното шоу (ВИДЕО)

Футболният Левски ще събере звезден отбор за благотворителното шоу в подкрепа на баскетболния отбор на „сините” на 15 февруари от 15,00 часа. Бившият ас на „Герена” Христо Йовов обяви вероятния състав на футболистите, които ще излязат на баскетболното игрище.
Левски - София Запад - 7:2 
„Потвърдили са Даниел Боримиров, Георги Иванов-Гонзо, Димитър Телкийски, Станислав Ангелов, надяваме се Сашо Алекасндров (Кривия), Мариян Христов се надяваме да вземе участие, ще има сериозен отбор”, обеща Бижутера, който също се готви усилено за подвизи под коша.
Среща на ДК към БФС с ръководството на ПФК Левски 
„Липсва ми футбола, все пак 20 години съм бил на ”Герена”. Последните 2-3 седмици играя и баскетбол, забелязали са ме няколко скаута, но преговорите не са напреднали. Със сигурност класите ще се разминават, ще има позитивни емоции и ще има шоу. В нормалните държави ежегодно се случват такива демонстративни мачове, които са шоу за феновете. Хората имат нужда и от това да се забавляват без нерви и лоши емоции. Може би това ще е глътка въздух за всички сини фенове”, заяви Йовов.
Левски - София Запад - 7:2 
Той е оптимист, че всички около 12 000 билета ще бъдат продадени.
Пресконференция на Тити Папазов и Христо Йовов 
„Остават някакви си 6 000 билета, даже и по-малко, които трябва да бъдат продадени, което за мен е играчка. Хубавото е, че можем да направим едно обединение не само като левскари, но и като спортни личности. През цялото време мислех за това, което Тити направи за 100-годишнината на футболния отбор. Като бивш футболист мога да кажа, че това е някакъв малък жест, който може да върнем на Тити. По някакъв начин можем да му върнем жеста и се надявам да успеем. Ние само можем да апелираме за подкрепа. През годините съм изразявал мнение, че по този начин не се решават проблемите, но трябва да направим каквото можем. Ще има и негативно настроени хора, но ние като левскари и като добри хора сме длъжни да направим всичко възможно да опитаме да спасим баскетболния отбор”, коментира Христо Йовов и похвали баскетболистите:
Пресконференция на Тити Папазов и Христо Йовов 
„Чест им прави на баскетболистите, че не се чуват мрънкания и те имат силен характер”.
Пресконференция на Тити Папазов и Христо Йовов
СНИМКИ: ЕМОНА ЦОНЧЕВА, SPORTAL.BG

ГАЛЕРИЯ от пресконференцията на ХРИСТО ЙОВОВ и ТИТИ ПАПАЗОВ - ТУК!!!

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички