Тити през сълзи: Няма такова чудо! Левски никога не ще остане сам! (видео)

Тити през сълзи: Няма такова чудо! Левски никога не ще остане сам! (видео)

Тити Папазов се изяви в добре познато амплоа и изнесе емоционална реч в центъра на "Арена Армеец", с която сложи финал на голямото шоу, което трябва да спаси баскетболния шампион Левски. 10 000 "сини" сърца изпълниха най-модерната зала в България и дадоха надежда на закъсалия ни първенец. Папазов остана верен на себе си и не сдържа сълзите си.

"Сигурно ще ви шокирам, ако ви кажа, че вероятно в момента, когато има свръх емоция в мен може да се насълзя. Наистина, няма такова чудо! Дори аз, който се смятам за добър оратор, не мога да намеря думите. Но на света има една дума, която е велика и е много проста - благодаря. И защото днес хората, на които трябва да благодаря са много. В хронологичен ред ще се обърна към всеки един от тях, а главните герои ще останат за края", започна Папазов.

"Ще започна от 21 декември, когато Томислав ми се обади за това нещо. Благодаря ти, Томе! Единственото нещо, което ме притесняваше беше тези момчета да останат. Те са следващата част от пъзела. Те ви повярваха и вие днес оправдахте тяхното доверие. В този много тежък сезон, те имат само вас. Но вие сте повече от милиони левове", продължи Тити, обръщайки се към своите възпитаници.

"След това се обадих на човека, който може би събира най-голямата любов на “сините” сърца - Гонзо. Моя учител ме е учил, че най-важният човек в един клуб е треньора. Благодаря на Стойчо Стоев, пожелавам му да направи по-дълга кариера в Левски от мен!", бе обръщението му към футболния клуб.

"След това са тези любимци - Борето, Кривия, Пелето, Ицо. Гошо Гинчев и всички останали. Сърдечно ви благодаря!", продължи той.

"Специални благодарности на всички медии. Благодаря на всички медии, които помогнаха. Благодаря на спонсорите", не се спря Папазов.

"И сега естествено, идва кулминацията. Големите победители на днешния неделен следобед. Това сте вие, скъпи фенове. Днес за първи път ви се наложи да дойдете в залата не за да се радвата на нашите изяви, а за да ни помогне. Вие изиграхте блестящо вашият мач. Вие днес дойдохте и победихте. Вие доказахте, че Левски никога не ще остане сам", гласеше обяснението в любов на треньора към феновете.

"Обръщам се към всички големи компании, към всички успели български и чужди бизнесмени. Спортът е социален феномен. А Левски е най-доброто място за инвестиция в спорта, защото има тази велика публика", завърши бившият национален селекционер.

ГАЛЕРИЯ ОТ ШОУТО В "АРЕНА АРМЕЕЦ" - ЧАСТ I

ГAЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ - ЧАСТ I

ГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ - ЧАСТ II

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички