Гледай на живо

ЕВРО 2024: Словения - Дания

Василев: Томов взе ЦСКА, за да не влезе в затвора

Василев: Томов взе ЦСКА, за да не влезе в затвора

Бившият юрист на ЦСКА Радостин Василев също отговори на нападките на сегашното ръководство към него, тъй като беше обвинен, че е участник в престъпна група за източване на клуба. 

„Явно многото лъжи на това така наречено ръководство на ЦСКА през последната година и половина са довели до тоталната административна и финансова безизходица на клуба и скоро ще има тотален срив. Прехвърлянето на вината няма как да се получи, защото единствено отговорен за проблемите на клуба в момента, ако има такива, е неговият собственик (осъждан на 9 години затвор за източване на ЦСКА) и изпълнителният директор, които са знаели какво купуват и го управляват близо 2 години. Александър Томов да си купи ЦСКА е равносилно на това аз да си купя Барселона (шизофренна химера). ЦСКА е огромна хапка за тази „честна" устичка.

Единствената цел на Томов при вземането на ЦСКА е да го ползва като щит, за да не влезне в затвора. Всеки друг келепир е добре дошъл - щом има балъци, да плащат. Призовавам феновете на ЦСКА да не се поддават на елементарните манипулации на тази шайка!", написа в профила си във Facebook Руди Василев.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички