Домусчиев: Не бих желал новият селекционер да е Петев или Стоев, той трябва да е чужденец

Домусчиев: Не бих желал новият селекционер да е Петев или Стоев, той трябва да е чужденец

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев вярва, че новият селекционер на българския национален отбор трябва да е чужденец. Босът на родния шампион коментира и темата за това дали "орлите" от Разград са стимулирали финансово Марек срещу ЦСКА. В сутрешния блок на Нова телевизия Домусчиев бе попитан и дали думата му е натежала при решението за уволнението на досегашния национален селекционер на България Любослав Пенев.

"Кой ще е новият селекционер? Нямам представа. Аз продължавам да държа това да е чужд специалист. Не бих желал да е Ивайло Петев или Стойчо Стоев (бивши треньори на Лудогорец), за да няма упреци към ме и да не се каже, че Домусчиев си е сложил треньор. Аз искам просто треньорът на националите да е по-активен и да обикаля клубовете", сподели Домусчиев.

"Твърденията, свързани с Марек? Това са твърдения на болни мозъци, които цял живот са живели в някакви схеми. Могат да си говорят каквото си искат, да си гледат техните проблеми и бизнес. Лудогорец си играе своите мачове и спазва феърплея", продължи собственикът на Лудогорец.

"Не е натежала моята дума за уволнението на Пенев. Ако беше натежала, той щеше да е махнат преди мача с Малта. Неговите добри приятели го защитиха и впоследствие бяха оплюти. Аз имам принципна позиция, в никакъв случай моето мнение не натежа, оставих Данчо Лечков и Боби Михайлов да вземат решение", завърши Домусчиев.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички