Петър Пашев: Направихме страшно много пропуски

Петър Пашев: Направихме страшно много пропуски

Помощник-трньорът на Локомотив (Пловдив) Петър Пашев остана разочарован от загубата на "смърфовете" от състава на Черно море с 1:3 в мач от 17-ия кръг на "А" група.

"Никога не бях гледал такъв мач, нашите футболисти играха доста добре, държаха топката повече време от отбора на Черно море. Ако се изкара статистика, сигурно ще е 80% на 20% в наша полза. Две контра атаки през първата част, отбелязаха ни два гола. През второто полувреме мисля, че атаката, която завърши с дузпа, беше единственото приближаване до нашата врата. Имахме страшно много пропуски, малшансът просто ни преследваше днес до последната секунда", коментира Пашев.

"Йоан Ласиман има разкъсани мускулни влакна на бедрения мускул, а с Игнат Дишлиев положението е доста тежко - отново разкъсана предна кръстна връзка и за съжаление това е доста фатално. Кирил Котев не стартира днес, защото имаше проблеми в адукторите и на загрявката преценихме, че ще е по-добре да направим смяна. Не забравяйте, че тези два гола доста ни натежаха, въпреки всичко успяхме да върнем един гол и направихме страшно много пропуски, няма да изреждам футболистите, които просто днес нямаха никакъв шанс пред гола", добави той.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти