Заклет фен на ЦСКА просълзи Владо Николов!

Заклет фен на ЦСКА просълзи Владо Николов!

Заклет фен на ЦСКА трогна до просълзяване капитана на националния отбор на България Владимир Николов. Повод за това стана постъпка на въпросния господин, който е изпратил 1000 dms-а в подкрепа на новото волейболно училище "Владо Николов".

"Г-н Николов, щом накарахте мен заклетия цесекар, да се включа в тази инициатива, значи сте на прав път. Желая Ви успех!", е написал привърженикът.

Ето отговорът на Владимир Николов в личния си профил във "Фейсбук":

"Народ сме! Благодаря ви, г-н Стоянов!

Страхотно е да се събудиш и да видиш такива думи и по-късно да разбереш, че този човек е пратил 1000 dms-а! Записал е и двете си деца в училището. Благодаря на Христо Стоянов. Такива хора ме убеждават, че все още сме народ! А освен всичко друго - и волейболен народ. Задължаващо е, затова сме длъжни да успеем с начинанието си!


Ако и ти искаш да ни подкрепиш - DMS VOLLEY на 17 777!

"200 души започват в събота и неделя в класовете на нашето волейболно училище. С темповете, с които вървят записванията, до края на годината ще са вече 300! От 2016-а започваме да откриваме волейболни класове и извън София", допълни във "Фейсбук" Владимир Николов. Заниманията ще се провеждат в "Арена Исаев" и зала "Христо Ботев", а таксата е 30 лева на месец.

НАРОД СМЕ! БЛАГОДАРЯ ВИ, Г-Н СТОЯНОВ!Г-н Николов, щом накарахте мен заклетия ЦСКАР, да се включа в тази инициатива, зна...

Posted by Владо Николов / Vlado Nikolov on Friday, October 30, 2015

Още от Волейбол

Виж всички