БФВолейбол с благодарствено писмо от президента на CEV

БФВолейбол с благодарствено писмо от президента на CEV

Българската федерация по волейбол получи благодарствено писмо от президента на Eвропейската конфедерация по волейбол (CEV) Александър Боричич и административния директор на централата Торстен Ендрес във връзка с упешната организация на Европейското първенство по волейбол за мъже, на което страната ни бе домакин заедно с Италия.

Ето и пълния превод на писмото:

До Българската федерация по волейбол и Президента Данчо Лазаров,

Уважаеми г-н Президент,

От името на Административния борд на CEV искаме да благодарим на Вашата федерация и нейния организационен комитет за отличната работа по време на Европейското първенство за мъже. Също така искаме да Ви благодарим и за изключително добрата организация на 26-та Генерална асамблея на CEV.

Вашите усилия в планирането и подготовката на събитията, заедно с усърдната работа на всички хора, ангажирани с това, значително допринесоха за цялостния успех на Евроволей  и Конгреса на CEV. Спортните съоръжения бяха добре подготвени, за да приемат зрелищните моменти от волейболния турнир, а залите в хотел "Маринела" разполагаха с всичко необходимо за провеждането на конференцията. Освен това българските професионалисти "зад кадър" работиха много здраво, за да гарантират едно успешно и запомнящо се събитие.

Искрено оценяваме цялата работа, която сте свършили, за да осигурите плавното протичане на събитието и адмирираме работата на българските официални лица, които направиха седмицата, прекарана в София, толкова приятна и вълнуваща. Волейболните федерации на България и Италия свършиха страхотна работа, с което постигнаха връхна точка в организацията на европейските волейболни състезания и  незабравим опит за всеки един участник.

Също така искаме да използваме възможността, за да изкажем нашите благодарности на всички доброволци в страната ви, на членовете от местните организационни комитети, на българския организационен комитет, на почетния организационен комитет и в частност на вашите медии, които допринесоха изключително много това събитие да постигне голям успех. Специални благодарности отправяме и към всички скъпи волейболни привърженици в България и Италия, които счупиха рекордите по посещение на Европейски волейболни първенства.

Като цяло, едно голямо благодаря за приноса на всички хора, които участваха в планирането и провеждането на Европейското първенство за мъже за 2015 година и на  26-та генерална асамблея на CEV.

Ваши искрени,

Александър Боричич - Президент на CEV и Торстен Ендрес - Административен директор на CEV

volleyball.bg

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти