Българската връзка в Партизан се разпада

Българската връзка в Партизан се разпада

Българският национал Иван Бандаловски иска да напусне Партизан. Това призна старши треньорът на "гробарите" Зоран Милинкович пред сръбските медии. Бандата не е доволен, че от началото на подготовката му се налага да играе като ляв бек. Той предпочита да действа на любимата си позиция отдясно, но там Милинкович залага на доскоро контузения Мирослав Вуличевич.

"Първо беше Бранко Илич, а преди няколко дни и Бандаловски. Дойде и ме попита дали може да си тръгне, ако получи добра оферта. Ще видим как ще действаме при това положение", заяви Милинкович.

Бандаловски се присъедини към Партизан като свободен агент миналата зима и помогна на тима да стане шампион. Новината за неговото желание да бъде продаден идва броени часове, след като се разбра, че той вече няма да заема място на чужденец в отбора, защото има и македонски паспорт.

В паузата между двата сезона с белградския гранд подписа и друг българин - Валери Божинов. Двамата с Бандаловски постоянно са заедно по време на подготвителния лагер, но скоро пътищата им може да се разделят.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти