Петев: Искаме с всеки един мач да ставаме по-добри

Петев: Искаме с всеки един мач да ставаме по-добри

Селекционерът на националния отбор Ивайло Петев заяви, че се надява България да изиграе добър мач срещу Турция утре. Двата тима излизат един срещу друг в контрола в Истанбул. Наставникът изрази надежда, че отборът ще надгражда с всеки един мач, което ще доведе до положителни резултати.

"Отборът е готов. Надявам се да изиграем един добър мач, това ще е една генерална репетиция преди квалификацията с Малта. Мисля, че двубоят ще е ползотворен и с добър резултат. Тази контрола е важна от гледна точка на това, че при някои от играчите е нарушена подготовката и този мач ще послужи за едно уравняване на абсолютно всички", каза Петев.

Националите заминаха за контролата с Турция 

"Играчите са здрави и ще мога да разчитам на абсолютно всички, които са повикани. За толкова кратко време е изключително трудно да се говори за генерална промяна в схемата. За това е нужно малко повече време за работа. Важно е да действаме със самочувствие и да имаме ентусиазъм за игра. Ние работим, за да надграждаме над това, което сме показали преди и с всеки мач да изглеждаме по-добре и по-добре. Ако го имаме това нещо, ще имаме и резултати", добави селекционерът.

Още от БГ Футбол

Виж всички