Марадона иска да се шири в луксозен кросоувър по време на престоя си в София

Марадона иска да се шири в луксозен кросоувър по време на престоя си в София

Едно от най-коментираните и дългоочаквани футболни величия Диего Марадона, който до броени дни ще пристигне в София за феноменалното шоу по повод юбилея на Камата, изрично е пожелал по време на престоя си у нас да има на разположение мощен, високотехнологичен и разбира се, луксозен автомобил. Като почитател на високите скорости и силните усещания, Марадона заложи на топ модела символ на премиум усещане и спортен дух - кросоувър Infiniti QX70.

Избран след прецизна селекция, луксозният автомобил отговаря на 100% на всички изисквания на легендарния футболист и носител на "Златната топка". С 5,0-литровия V8 двигател, всяко докосване на педала на газта ще предоставя на негово разположение невероятните 390 конски сили и 500 Нм въртящ момент и вълнуваща бързина и вдъхновяваща динамика.

Купето на високотехнологичния кросоувър предлага усъвършенствана климатична инсталация, която отстранява до 99,5% от алергените от идващия отвън въздух. Именно това е било и едно от основните изисквания на Марадона към возилото, което да го очаква на Летище София. Освен всички допълнителни екстри, купето е спортно оборудвано с мека и луксозна кожа, а специалният модел разполага и с ново поколение осветителната система "Добре дошли", която реагира автоматично на присъствието.

Събитието "50 години номер 8" е на 20 май 2016 г. на Национален стадион "Васил Левски". Начало 20:00 часа.

Още от Булевард

Виж всички