Валентин Братоев: Ще бъда в ЦСКА до появата на оферта за чужбина

Валентин Братоев: Ще бъда в ЦСКА до появата на оферта за чужбина

Доскорошният национал Валентин Братоев, който е едно от новите попълнения на ЦСКА за настоящия сезон, не успя до сега да се включи в изиграните контроли на Армейците поради травма. Братоев коментира, че това не е нещо сериозно, а ето още какво каза специално за BGvolleyball.com за присъединяването си към отбора и възможността да играе в чужбина. 

"Имам стрес фактура на левия крак, затова не играя в момента, но не е нищо сериозно. При първа възможност ще се присъединя към състава на ЦСКА, след като се оправя. Уговорката ни с Александър Попов е, че оставам в клуба, докато се появи оферта от чужбина - тоест, ако такава има, аз съм свободен да изляза навън. Така че, не се знае дали феновете на ЦСКА ще успеят да ме видят с екипа на "червените", коментира Вальо Братоев.

ЦСКА - Хебър 3:1 

След победата на ЦСКА над Добруджа 07 с 3:0 гейма в контрола, която бе пета победа за Червените в предсезонната подготовка, Валентин Братоев заяви:

„ЦСКА има много добър състав и се подготвя на много високо ниво. Иво Стефанов, Мартин Божилов и Мляков помагат на по-младите. Очаквам ЦСКА да се бори за титлата на България. Дали това ще стане, вече е друго. Има засилване на конкуренцията и родното първенство. Левски, Марек, Добруджа 07 са силни и перспективни отбори“.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти