ПОДКРЕПИ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР В НАЦИОНАЛНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ НА ФЕНОВЕТЕ

Г-жа Зайцева яхна метлата

Г-жа Зайцева яхна метлата

Съпругата на топ нападателя на Италия Иван Зайцев - Ашлинг Сироки Зайцев, изригна с гневен коментар в социалните мрежи. Тя изрази недоволството си, че въпреки успехите на волейболистите от националния отбор в Рио, в страната не се използва възможността, за да се популяризира повече този спорт в конкуренцията на останалите в търсенето на нови спонсори, рекламодатели и фенове.

Мъжкият национален тим на Италия спечели сребърните медали, а представителите на страната в плажния волейбол - Паоло Николаи и Даниеле Лупо, взеха сребро в плажния волейбол. Два медала във волейбола от една олимпиада е постижение, което се случва за първи път в италианската история, но голям шум на Апенините не последва. Някое и друго интервю, малки празненства и кратки фотосесии - общо-взето, с това се изчерпват инициативите след Рио 2016. И точно това провокира недоволството на госпожа Зайцева, която пише:
"Вече съм убедена, че във волейбола не ги интересува популярността. Сигурна съм, че им харесва да се оплакват и да се ядосват от критиките, които получават, но нямат никакво намерение да направят нещо по въпроса...О не, извинявайте, единственото мероприятие, на което бяха поканени медалистите от Рио бе "много важното" представяне на новото първенство в Серия А1. А след това не приемат никакви критики по отношение на маркетинга и рекламата". 

Сребърните медалисти от Рио ще се съберат на 19 септември в "Залата на славата" на Италианския олимпийски комитет (КОНИ) за официалното представяне на новия сезон в Серия А1. Но това събитие ще бъде за отборите участници в новото първенство, както и за журналистите, а феновете няма да имат свободен достъп...


BGvolleyball.com

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички