Шеф в Левски спокоен за бъдещето

Шеф в Левски спокоен за бъдещето

Спортният директор Станислав Ангелов остана изключително доволен от играта на футболистите на Левски, но в същото време и много разочарован от това, че те не успяха да зарадват феновете, напълнили стадион "Георги Аспарухов". Както е известно, Левски завърши наравно 1:1 срещу словенския Марибор и отпадна от Лига Европа.

"Спокоен съм за бъдещето. Нашите футболисти могат дори повече от това, което показаха днес, но в момента това не е чак толкова важно. Няма как да върнем времето назад, вдигаме главите и така нататък. Нямаше днес напрежение, играхме добре и имахме шансове да спечелим. Особено в Словения. Днес играхме по-добър мач, но там имахме повече положения.

Просто тук факторът домакинство не беше добър за нас. Ще опитаме да анализираме мача и да подобряваме играта. Дано следващия път да зарадваме хората, които днес бяха на трибуните. Тъжен съм само от това, че не успяхме да ги зарадваме. Хората искат да виждат нещо подобно на това, което се случва днес. Имаме по-сериозен потенциал от това, което показваме. Знам, че могат и повече", каза Ангелов.


ЛЕВСКИ - МАРИБОР ГАЛЕРИЯ


ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА I част


ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА II част

РАДОСТ И ТЪГА НА ГЕРЕНА

ФЕНОВЕТЕ НА ДВАТА ОТБОРА

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти