Павон е сигурен за Зенит, но Мунир отказа

Павон е сигурен за Зенит, но Мунир отказа

Президентът на Бока Хуниорс Даниел Анхелиси потвърди, че преговорите със Зенит за продажбата на Кристиан Павон вървят добре и нападателят скоро ще премине в клуба от Санкт Петербург.

"Приехме офертата на Зенит, но останаха дребни детайли, които трябва да се уточнят. Сдлката още не е финализирана", заяви Ангелиси.

Очаква се питерци да платят 20 млн. евро за Павон, който през послесния сезон в Аржентина вкара 9 гола. Самият футболист в момента е на почивка в Италия.
Зенит обаче не успя да убеди Мунир Ел Хадади. Руският гранд беше приготвил 20 млн. и за него, но той е отхвърлил офертата, защото иска да е по-близо до семейството си. През миналия сезон нападателят на Барселона беше под наем във Валенсия, като изигра 34 мача и реализира 6 гола.

Продължават разговорите с Ривър Плейт за Себастиан Дриуси. Звездата на аржентинския гранд вече се съгласи да заиграе в Русия, но между клубовете още има разминавания.

Възможно е халфът на Зенит Хави Гарсия да отиде под наем в Бордо. "Екип" съобщи, че френският клуб много държи да привлече 30-годишния испанец, който има 105 мача и 7 гола за питерци. Преговорите тепърва предстоят.

Още от Футбол свят

Виж всички