Стартира продажбата на билети за Световната лига

Стартира продажбата на билети за Световната лига

Искате да гледате волейбол на най-високо ниво и да подкрепите мъжкия национален отбор в двубоите му от Световната лига във Варна? Желаете да станете свидетели на спектакъл без аналог в историята на българския волейбол? Да видите отблизо как звездите от олимпийския шампион Бразилия и световния първенец Полша мерят сили с „Българските Лъвове“?

Е, вече можете да закупите своя билет за интригуващите сблъсъци в зала „Конгресна“ от 9-и до 11-и юни. Освен с Бразилия и Полша, „Трикольорие“ ще играят и с един от най-прогресиращите тимове в международен мащаб - Канада. Продажбата на ценните пропуски, които гарантират зрелище, емоции и много изненади на привържениците във Варна стартира в мрежата на Ticketportal за цялата страна, която включва всички бензиностанции ОМВ, книжарници Booktrading, магазини Office 1, билетен център НДК, каса „Арена Армеец“, магазини „На тъмно“, книжарница Greenwich и книжарница „Бард “. Билети се предлагат и на място на касите на Двореца на културата и спорта в морската ни столица.

Българската федерация по волейбол осигурява на всички привърженици на любимата игра атрактивни цени, възможности за страхотни намаления и забележителните 900 безплатни билета за деца до 12 години.

Безспорен факт, е че мачовете на Националните отбори по волейбол на България пред родна публика са се превърнали в семейно спортно събитие №1 в страната. Във връзка с това родната централа предлага т.нар. „Семеен билет“. Възрастен, който си закупи пропуск за срещите в зала „Конгресна“, ще има възможност да получи напълно безплатно и билет за дете до 12 години. По този начин ще се сформира „Семеен билет“, а детето ще получи място непосредствено до това, което е закупено от възрастния. Отпуснати са общо 900 такива билета (по 300 за всеки един от трите дни на турнира).

Освен това Българската федерация по волейбол предоставя възможност на всички фенове да закупят и т.нар. „Пакетен билет за турнира“, който ще осигури достъп до залата за всички мачове от първия до последния ден на надпреварата. Всеки който реши да си закупи „Пакетен билет за турнира“ ще се възползва от атрактивни намаления между 10 и 20 лв. за различните категории.

Пропуските за турнира във Варна са разделени в 4 категории, а цените им са между 15 и 40 лв., което ги прави едни от най-евтините за двубои от Световната лига през този сезон. Това се подсилва и от факта, че родните фенове на волейбола ще могат да наблюдават на живо актуалните Олимпийски и Световен шампиони. Ето и цените за отделните категории:
Категория 1 - 40 лв.
Категория 2 - 30 лв.
Категория 3 - 20 лв.
Категория 4 - 15 лв.

Важно е да се отбележи, че един билет ще даде възможност на притежателя си да гледа и двете срещи от програмата за съответния ден.
Ето и цените на пакетните билети за отделните категории:
Категория 1 - 100 лв. (за всички три дни от турнира)
Категория 2 - 75 лв. (за всички три дни от турнира)
Категория 3 - 50 лв. (за всички три дни от турнира)
Категория 4 - 35 лв. (за всички три дни от турнира)

В първия ден на турнира българският национален отбор излиза срещу световния шампион Полша. Сблъсъкът е на 9-и юни от 19:10 ч. Точно три часа преди това ще започне и първият двубой от надпреварата между Канада и Бразилия.

Важна информация за „Семейните билети“:
* „Семейните билети“ ще се различават на външен вид от останалите. По този начин ще бъдат улеснени проверяващите служители на пропускателните входове в зала „Конгресна“.
* Ще бъде обозначен специален вход, който да бъде използван от притежателите на „Семейни билети“.
* Посетителите закупили „Семеен билет“ ще могат да влязат в залата единствено заедно с детето до 12г., което придружават, като на входа ще трябва да се предостави декларация за придружител на непълнолетен.
* В случай, че възрастен, който е закупил „Семеен билет“ посети събитието без да е придружаван от дете до 12 г., това ще бъде установено при проверка на входа на залата и неизползвания билет ( седалка в залата ) автоматично ще бъде освободена за продажба в системата на Ticketportal.
* В случай че предварително закупен „Семеен билет“ не може да бъде използван като такъв (няма да посетите събитието заедно с дете до 12 г.), моля да се свържете с Ticketportal - office@ticketportal.bg , +359 2 851 05 54.
*Стюардите на турнира ще имат информация за местата в залата, за които са закупени „Семейни билети“ и ще следят дали тези места наистина се използват от деца до 12 г. каквато е и основната цел на инициативата  „Семейнни билети“ – популяризиране на спорта сред децата! В  случай на опит за злоупотреба, пропуските ще бъдат отнемани, а притежателите им ще бъдат помолени да напуснат залата.
* Билети от тип „Семеен билет“ може да се използват за деца до 12 години. Към датата на събитието детето не трябва да има навършени 13 г.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти