Гледай на живо

Контролна среща: ЦСКА 1948 - Академия Пандев 3:1

Слънце, сняг и добро настроение по време на първия скрембъл за 2017 година в Пирин Голф и Кънтри Клуб

Слънце, сняг и добро настроение по време на първия скрембъл за 2017 година в Пирин Голф и Кънтри Клуб

На 8-ми април 2017 година в Пирин Голф и Кънтри Клуб за втора поредна година се проведе турнира Sweet & Salty Golf Tournament. Турнирът се проведе под тематичния надслов „Сладко и солено”. Спонсори на турнира бяха Емилия Ковачева от Банско, с други думи – сладката част от турнира – и хлебопроизводител, дългогодишен партньор на Пирин Голф и Кънтри Клуб, който предостави солената част.

Денят започна със силен вятър и пролетен сняг, които не успяха да откажат най-смелите участници. Дванайсет отбора стартираха въпреки екстремните условия. Състезанието се проведе на осемнайсетте дупки на корс А в Пирин Голф и Кънтри Клуб. Участниците играха Скрембъл в отбори по двама в общо нетно класиране.Обявени бяха две специални награди. Наградата за Най-дълъг удар на 11-а дупка спечели Антон Панайотов, а наградата за Най-близо до флага на 15-а дупка, спечели Ивайло Филипов, чиято топка падна само на 1.70 метра от пин позицията.

Дванайсетте отбора успешно завършиха всички 18 дупки от своята игра и въпреки снега, студения вятър и оскъдното пролетно слънце, никой не прекъсна играта си. На първо място, с отборен резултат от 48 нетни точки, се нареди отборът на Ивайло Филипов и Христо Божиков, който играха с отборен хендикап от 10. Второто място бе отредено за отбора на Симеон Денков и Милко Рушанов, с отборен хендикап от 12 и ресултат от 43 нетни точки. Почетното трето място зае отборът на  Стоян и Биянка Пандеви, с отборен хендикап от 12 и само точно по-малко от вторите в класирането(42).По време на церемонията по награждаването на победителите, участниците благодариха на своите съотборници и флайтове за добрата игра, както и на голф клуба за добрата организация. Победителите в турнира пожелаха на себе си и всички присъстващи още много успехи през предстоящия сезон. Наградите за победителите бяха торти, приготвени специално за Пирин Голф и Кънтри Клуб от Емилия Ковачева и солени изкушения от нашия партньор.

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти