Макларън: Няма бързо решение на проблемите ни

Макларън: Няма бързо решение на проблемите ни

Босът на Макларън-Хонда Ерик Булие призна, че проблемите на тима няма как да бъдат решени за една вечер и ще е нужно време за излизане от сложната ситуация. Отборът изпадна в криза още преди новият сезон във Формула 1 да е стартирал.

Впрочем падението на славния британски тим продължава от години, но надеждите на всички за тази година бяха, че проектираният наново двигател на Хонда ще реши проблемите на Фернандо Алонсо и ще му позволи да се бори с лидерите за челно класиране. Нищо от това не се случи и отборът прекара повече време в боксовете в Барселона, отколкото на пистата "Каталуния" по време на двата четиридневни предсезонни теста.

"Няма бързо решение на проблемите ни. Няма как след една нощ да преспим и да се събудим с болиди, които могат да се борят за победата с лидерите още на старта в Гран при на Австралия. Трябва ни време, за да излезем от тази сложна ситуация", призна Ерик Булие.

"Никой в отбора не се е предал, камо ли Алонсо. Той е боец и ще продължи да дава всичко от себе си независимо от резултатите. Само с такова поведение можем да се преборим и да постигнем целите си", завърши французинът.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на сайта formula1.sportal.bg

 

Още от Моторни спортове

Виж всички