Бруна се обясни в любов на Неймар (галерия)

Бруна се обясни в любов на Неймар (галерия)

Бруна Маркезине се обясни в любов на Неймар навръх 25-ия рожден ден на звездата на Барселона. Футболистът празнува на 5 февруари и по този повод чаровната бразилска актриса публикува тяхна обща снимка в "Инстаграм". На нея Неймар се е изтупал с костюм и червена папийонка, а Бруна блести с елегантна лилава рокля с дълбоко деколте, разкриваща част от прелестите й. Двамата изглеждат много щастливи, а последнието на г-ца Маркезине към рожденика прелива от любов.

"Щастлив ден за моя любим човек, за моя партньор, за моя най-добър приятел, за най-красивата любов. Бъди много, много щастлив! С цялата ми обич, твоята Бру. (Казах ли ти колко те обичам днес?).

Както е известно, футболистът и актрисата карат втория си период като двойка. Те имаха връзка и преди години, но през 2014-а се разделиха, като предполагаема причина се изтъкваше нейното желание да продължи кариерата си в Бразилия и да не се мести в Испания. Съществуваха и версии, че Маркезине е искала деца, за разлика от Неймар, който има син от друга бивша приятелка.
От няколко месеца обаче Бруна и Неймар отново са стоплили отношенията си, а първите признаци за това се появиха на Олимпиадата в Рио, където Неймар спечели златния медал и прегърна Бруна още на терена. Последваха снимки от ресторант, тяхна съвместна поява като Батман и Жената котка на купон в родината им… И така за всички е ясно, че любовта им отново процъфтява.

ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКИ НА ПРЕКРАСНАТА БРУНА МАРКЕЗИНЕ ВИЖТЕ ТУК!!!
49 Бруна Маркезине
Последвайте канала ни в

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти