Гледай на живо

Евро 2024: Словения 1:0 Сърбия

Китанов: Видно е, че съперниците ни не играят на 100% срещу нас

Китанов: Видно е, че съперниците ни не играят на 100% срещу нас

Вратарят на ЦСКА-София Георги Китанов се представи блестящо в последната контрола на тима в Испания, но неговите великолепни изяви не успяха да предотвратят минималната загуба на червените с 0:1 от датския Сьондерийске.

"Нека да допускаме сега голове, а не в първенството. Първата контрола сгреших фатално. Мисля че ще изчистим нещата до мачовете в първенството. Самочувствието ми не е падало - в смисъл, че всеки греши. Дори и най-добрите вратари допускат грешки, камо ли аз. А днес си свърших работата.

Когато има колебания във вратаря и защитата, целият отбор се разколебава. И обратното. Когато има стабилност, се отразява на целия отбор. Но мисля, че ще изчистим грешките.

Свършихме доста работа. Хората в чужбина не отдават чак такова значение на контролните срещи. А ние в България ги приемаме като официални мачове. Това са тренировки. Играхме със силни съперници, но те не играят на 100% срещу нас, както е видно. С това не искам да омаловажа нашия труд", каза Китанов, който обяви целите на отбора в първенството.

"Ще се борим да побеждаваме във всеки един мач. С много победи и да се надяваме, че съперниците ни ще допуснат грешки, може и да се върнем в играта", поясни вратарят как червените могат да наваксат изоставането от 12 точки спрямо Лудогорец.

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички