Стамен Белчев: Правим много грешки

Стамен Белчев: Правим много грешки

Старши треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев сподели първите си впечатления след загубата с 0:1 от датския Сьондерийске. Специалистът заяви, че "червените" правят твърде много грешки.

"Особено през първото полувреме имахме ситуации, които можеше да ги изиграем по-зряло. Пак ни вкараха лесен гол и пред нашата врата сме гола вода. Вкарват ни елементарен гол, какъвто не би трябвало да допускаме. Основни ни липсва концентрация, а се нуждаем и от повече самочувствие, за да не допускаме такива голове. Добре е, че създаваме положения, но е лошо, когато не вкарваме. Днес имаше скорост в играта ни, но трябва да подобрим още доста неща. Най-важното обаче е да изчистим грешките пред нашата врата", заяви Белчев.

"Указанията ми за днешния мач бяха като за предишните - искам да пресираме, но за съжаление често пресират само по един, двама играчи. През пролетния дял искам в атака да работим бързо, на скорост, а когато загубим топката, да я търсим да си я върнем скоро. И двамата ни нови нападатели са добри играчи", допълни той.

"Надявам се да синхронизират играта си с останалите футболисти. Това са добри футболисти за отбор като ЦСКА. Мисля, че към момента сме готови на 85-90 процента за първенството. ЦСКА ще се стреми към постоянство в игрите и резултатите. Другите отбори не ме интересуват, за мен е важно да отстраним максимално бързо грешките", завърши треньорът на "червените".

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички