Участвай в националното преброяване на феновете и спечели страхотни награди

Деса го удари на алкохол и секс в родината си

Деса го удари на алкохол и секс в родината си

Хеан Деса продължава да петни името на Левски. Футболистът, който е в Перу и не желае да се връща на "Герена", го удари на алкохол и секс в родината си.

Деса афишира, че не иска да облича "синия" екип по две причини. Първата - ако играе в Перу, ще бъде по-лесно наблюдаван от треньорския щаб на националния отбор. И втората - около Нова година футболистът стана баща за трети път и иска да е по-близко до семейството си.

Всичко звучи хубаво, но местното издание "Ел Популар" публикува снимки на Деса с Евелин Вела, бивша танцьорка.

"Влюбили се от пръв поглед през миналия уикенд в перуанска дискотека - пише изданието. - И последва бурна вечер заедно, с много алкохол и секс".

Мишката, както е популярен Деса в Перу, има 3 деца от две различни жени. Последното, което се казва Виктория, е от настоящата му съпруга Елва Врацко. Преди нея Деса има две деца от Клейди Рос, която съди играча на Левски за побой. Именно буйният нрав на крилото е причината за проваления му първи брак.

"Когато се напие, става страшно - призна Роси през миналия февруари. - Бях бременна с второ дете, а той ме риташе, удряше с юмруци в лицето и ме душеше. Не мога да бъда с болен човек като него".
Хеан Деса почти сигурно ще бъде уволнен от Левски, а с проявите си много трудно ще си намери отбор за в бъдеще.

"Труд"

Последвайте канала ни в

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти