Участвай в националното преброяване на феновете и спечели страхотни награди

Втори максимален брейк от 147 точки за снукър сезона!

Втори максимален брейк от 147 точки за снукър сезона!

След като Уенбо Лян направи максимален брейк от 147 точки в Откритото първенство на Англия по снукър преди около две седмици, сега зрителите в Китай видяха втора такава магическа серия през настоящия сезон 2017/18. Един от най-постоянните играчи през кампанията и очевидно прогресиращ майстор на щеката Кайрън Уилсън направи мечтания за всеки брейк в десетия фрейм на двубоя си от 1/16-финалите на Международния шампионат в Дакин срещу Мартин Гулд.

Със 147-мицата Воина направи резултата 5:5 и вкара двубоя в решителен 11-и фрейм, а за съвършената серия ще получи “само” 5 хиляди паунда, плюс евентуално 3 хиляди за най-голям брейк в турнира, ако никой не повтори страхотното постижение. 133-ият максимум в историята донесе на Уилсън много по-малко, отколкото 132-ият на Уенбо Лян, защото паричният бонус се трупа от турнир на турнир, като съответно китаецът прибра 40 хиляди паунда и наградата се “рестартира” за Международния шампионат, ставайки отново началните 5 000.
Максималният брейк бе утехата на Уилсън в мача, защото той загуби двубоя с 5:6, въпреки че бе повел с 4:0, като Гулд направи впечатляващ обрат с високи серии от 104, 91, 128 и 70 точки.
Последвайте канала ни в

Още от Снукър

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти