Станаха ясни двойките, които ще се борят за оцеляването си в Първа лига

Станаха ясни двойките, които ще се борят за оцеляването си в Първа лига

Изненадващата победа на Дунав с 2:0 като гост на Септември (София) определи двойките, които ще се борят за оцеляването си на баражите в Първа професионална лига. С успеха си в столицата “драконите” си бетонираха третото място в Група “Б”, което означава, че ще се изправят на два пъти, при разменено гостуване, срещу четвъртия от Група “А” Витоша (Бистрица). Втората двойка на баражите пък ще бъде Пирин (Благоевград) - Етър (Велико Търново).
Септември (София) - Дунав (Русе)@@@Припомняме, че победителите от двете двойки ще се срещнат един срещу друг, като след двата мача помежду им ще стане ясен отборът, който си гарантира на 100% участие и догодина в елита, както и на този, който ще играе бараж за оставане в майсторската група срещу третия във Втора лига (към момента Локомотив (София).

На загубители първите срещи също им предстои сблъсък в два епизода един срещу друг. Този, който се окаже за втори път губещ, ще изпадне директно, а победителят ще играе бараж за оцеляване с втория от по-долната група (към момента Ботев (Враца).

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти