Доктора: Притеснен съм, късметът все някога ще споходи Витоша (видео)

Собственикът на Дунав (Русе) - д-р Симеон Симеонов, остана доволен от победата с 2:0 като гост на Септември (София), която прати “драконите” на бараж срещу Витоша (Бистрица). Финансовият благодетел на русенци обаче призна, че е силно притеснен от предстоящия сблъсък с “бистришките тигри”.

“Последните мачове имаха значение единствено за самочувствието на момчетата и настроението в отбора, защото в един момент обстановката бе минорна. Надявам се, че сега ефектът ще е обратен. Дано обаче последните няколко срещи не ни подведат”, коментира собственикът на Дунав, който гарантира, че финансово клубът е напълно изряден.
Септември (София) - Дунав (Русе)@@@“Иса затова е в отбора - за да бележи. По-важното обаче е, че придава самочувствие на момчетата. Не искам да дърпам дявола за опашката. Аз лично съм притеснен от Витоша (Бистрица). Добър отбор, който играе футбол и по една или друга причина победата все още му убягва. Много добре обаче знаете, че не може да е само лошо. Всеки си има своя ден в някакъв етап”, сподели още Симеонов.

Още от БГ Футбол

Виж всички