Специалисти от Байерн и Шалке обучават родни кадри - Атанас Борносузов сред треньорите

Специалисти от Байерн и Шалке обучават родни кадри - Атанас Борносузов сред треньорите

Част от българските футболни треньори се събраха в столичния спортен комплекс "Царско село", където се провежда международен семинар с участието на специалисти, работили в Байерн (Мюнхен) и Шалке 04. Присъствалите на събитието ще могат да подновят своя треньорски лиценз от УЕФА "Ц" до "Про". Сред тях бяха Георги Иванов - Гонзо, Илия Груев, Антон Велков, Сашо Борисов, Веселин Великов, Христо Господинов, Константин Мирчев, Александър Томаш и Атанас Борносузов.
Международен семинар за футболни треньори@@@
Любопитно е, че последният, който е наставник в школата на ЦСКА-София, е единственият получил право да обжалва разпределението на парите за емблемата на ЦСКА.

По последна информация Борносузов все още не е получил известието от съда, което фактически бави процедурата по плащането на активите на 31-кратните шампиони.

Ако Борносузов не обжалва пред Върховния касационен съд, след като получи известието, започва да тече седемдневният срок, в който фирмата "Ред Енимълс" трябва да плати предложените 8 милиона лева за активите на ЦСКА.
Международен семинар за футболни треньори@@@
Семинарът в "Царско село" продължава и утре, когато ще са заключителните лекции на германските специалисти.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти