Участвай в националното преброяване на феновете и спечели страхотни награди

Волейболът спечели рекорден чек от новия си спонсор

Волейболът спечели рекорден чек от новия си спонсор

Рекорден за историята си договор като финансови параметри подписа Българската федерация по волейбол (БФВ). Национална лотария става основен партньор на централата за световното първенство за мъже през септември, на което България и Италия са домакини. Параметрите на контракта се запазиха в тайна, но сумата със сигурност е над половин милион, щом е рекордна.

БФ Волейбол с нов спонсор@@@“Отдавна знаете, че рекордите са ми слабост и сега пак ви го доказвам – заяви волейболната легенда Любо Ганев, вицепрезидент на БФВ и директор на мондиала от българска страна. - Най-добрите се събират с най-добрите. Днес вземаме талон от Национална лотария с надеждата цяла България да спечели през септември! Вярвам, че Отбора на народа, на високите ни момчета, ще ни зарадва с голям успех!“. 
БФ Волейбол с нов спонсор@@@Без клишета - непринудено и емоционално, беше изказването на Милен Ганев, управляващ съдружник в Национална лотария. Той разкри, че партньорството с волейбола е следствие на приятелски разговор с Ганев: „Той ни каза, че е наш фен, защото сме променили към добро живота на много хора. Но веднага ни провокира – искате ли да стигнете до края? Да зарадвате с печалба цяла България? Ако сте окей, нека се обединим за световното. Веднага стигнахме и до слоган – „Национална лотария, национален отбор, национална цел!“. Искаме да мечтаем на едро - България най-после да ликува със световна титла в колективен спорт при мъжете. Никога не се е случвало, но не трябва да се отказваме. И каква по-добра възможност от световното тази година. Защо, подобно на футболът през 94-а, сега и волейболът да не зарадва цяла България?“

БФ Волейбол с нов спонсор@@@За да стане мисията възможна, от Национална лотария обещаха чрез серия инициативи да предоставят възможност на всеки, който иска да подкрепи „лъвовете“ да го направи, дори и ако не е в залата. Независимо къде се намира, фенът ще може да стане част от мача.

„Домакинството на световно, и то в колективните спортове, фокусира милионите погледи на феновете и въобще на всички в държавата – каза Данчо Лазаров, президентът на БФВ преди подписите. - Отдавна се подготвяме за предизвикателството за спортно събитие №1 у нас през 2018-а. И вярвам, че днес пред вас правим една много голяма крачка към успеха, който отборът ни ще преследва. И нека всички вървим заедно с момчетата в голямата битка за медалите.“

ФОТОГАЛЕРИЯ НА СЪБИТИЕТО

Последвайте канала ни в

Още от Волейбол

Виж всички