Сухия съжалява за изпуснатите точки срещу Казахстан

"Не бих казал, че сме се добрали до точката срещу Словения. Категорично пропуснахме победата", отсече пред "Меридиан Мач" селекционерът на младежкия национален отбор Антони Здравков.

"Може да проверите статистиката по притежание на топката и ще видите, че тотално владеехме инициативата. В нашия отбор определено имаше много повече футбол. Те се чудеха как да атакуват, но въпреки това можеха да спечелят накрая. На контраатака петима на трима не можаха да развият ситуацията си в края. Вкараха ни след корнер и рикошет, докато ние демонстрирахме старата си слабост да пропускаме положения и да не доразвиваме атаките си. Разочарован съм обаче единствено от резултата. Те рядко минаваха центъра и очевидно искаха да измъкнат равенството, за да си гарантират второто място, кеото в случая нищо не носи", каза Здравков.

Той отчете, че най-много съжалява за двете равенства с Казахстан. "На практика дори да си бяхме разменили по една победа, щеше да е по-добре", призна селекционерът в края на квалификациите.

Още от Национални отбори

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти