Капитанът на Словения: Ивелин Попов и Десподов са най-добрите играчи на България

Капитанът на Словения: Ивелин Попов и Десподов са най-добрите играчи на България

Капитанът на Словения Боян Йокич се изказа много ласково за отбора на България преди утрешната първа среща от Лигата на нациите. "Трикольорите" гостуват на стадон "Стожице" в Любляна утре вечер от 21:45 часа.

“Започва един нов турнир, който е важен за нас. България е един много добър отбор, но ние сме домакини и искаме да спечелим. Те са добър отбор, който пресира високо. Гледали сме ги два пъти през тази седмица. Най-добрият български футболист е Ивелин Попов, срещу когото съм играл в Русия. Той много добре може да контролира топката и ситуацията на терена, като взима правилните решения. Тимът им има много добри индивидуални качества. Кирил Десподов е много добър млад играч, когото познавам от лятото, когато играхме контрола срещу ЦСКА. Чака ни труден мач, но играем пред нашите фенове и искаме да победим", сподели Йокич.

“Добрата ни игра с Черна гора трябва да ни вдъхнови да играем така и срещу България. Тогава действахме като отбор и победихме, нещо е което искаме да сторим и сега”, добави защитникът на Уфа.

ВЛАДИМИР СТОЯНОВ, пратеник на Sportal.bg в Любляна
Следвай ни:

Още от Национални отбори

Виж всички