Роналдо ще живее в двойна къща фантом

Роналдо ще живее в двойна къща фантом

В центъра на Торино, но невидима. Или поне скрита зад високи дървета и с невероятна гледка към града. Ето в такава къща ще живее новата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо.

Информацията е на "Гадзета дело спорт" и все още не е официално потвърдена, а и едва ли някога ще бъде, предвид желанието за спокойствие от страна на португалеца.

Именно с такова той ще разполага в новия си имот. До него се стига по частен път, а от известно време на бариерата контролът е строг, разказват италианските журналисти, които се опитват да снимат къщата.

Всъщност къщите са две, но са свързани помежду си. Намират се в близост до известната торинска черква "Гран мадре ди дио", точно в парка на града. Така Роналдо може да бъде хем близо до светския живот и до известните ресторанти, хем и да си почива спокойно преди и след мач. Гледката пък била зашеметяваща - сякаш Торино е в краката ти.

Източници на италианското издание са категорични, че португалецът веднага се е влюбил в новия си дом, защото му напомня за къщата му в Мадрид, където прекара 9 години. Стаите са просторни, светли, а основният цвят е сиво. Всичко е в модерен стил, какъвто Роналдо обожава. Слуховете твърдят, че футболистът е обиколил и разгледал и други имоти, но не е харесал класическия торински стил.

Дворът на имота е огромен. В него има басейн, отделно помещение с фитнес и солариум, а всяко движение се следи от модерна система за охрана и камери.

Роналдо и семейството му ще живеят в едната къща, а другата ще е запазена за гости, прогнозират медиите.

Иначе съседът на Кристиано не е случаен. В близкия имот е резиденцията на Джон Елкан - президент на автомобилния гигант "Фиат".
btvnovinite.bg

Още от Булевард

Виж всички