Ел Маестро: Няма да е голяма изненада, ако паднем от Адмира, един БГ отбор има успехи в Европа

Ел Маестро: Няма да е голяма изненада, ако паднем от Адмира, един БГ отбор има успехи в Европа

Наставникът на ЦСКА-София Нестор Ел Маестро обяви, че шансовете за успех в утрешния мач между червените и Адмира Вакер са 50/50, тъй като първенството в Австрия е по-силно от българското. Така че треньорът е категоричен, че няма да е изненада, ако Адмира спечели утре, но също така няма да е изненада и евентуален успех на ЦСКА-София.

“Ще ни липсват доста важни играчи, но имам увереността, че футболистите ми ще бъдат подготвени за Адмира. Всички знаят, че предстои голям мач за ЦСКА. Мауридес е голям футболист, а ние го проучвахме дълго време, докато го вземем. Той ще ни е от помощ и трябва да работим правилно с него. Дебютът му бе много добър. Тиаго Родригес, Кристиян Малинов и Николай Бодуров ще ни липсват в четвъртък, но вярвам, че тези, които ще играят на тяхно място ще бъдат на нужното ниво.

Адмира е млад, добър отбор. Тяхното ниво на лигата е по-добро от българското и затова имаме респект към тях.

Трудно е да сравняваш едно първенство с друго. По-добре е да сравним успехите на един отбор в Европа за последните 5 или 10 години. Един отбор от България има успехи в този период. Другите трябва да надграждаме.

Адмира е добър отбор, ще подходи с респект към нас. Очаквам да дойдат и да се опитат да не загубят мача. Надявам се да имаме различен резултат. Т.е. успешен.

Очаквам равностоен мач. Ако те спечелят, няма да е голяма изненада. Ако ние спечелим, също няма да е голяма изненада”, каза Ел Маестро.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти