ЦСКА-София призна за интерес към 203-сантиметров бивш таран на Монако

ЦСКА-София призна за интерес към 203-сантиметров бивш таран на Монако

Наставникът на ЦСКА-София - Нестор Ел Маестро, обяви, че червените ще привлекат един или двама футболисти до края на трансферния прозорец.

“Днес не съм чел вестниците и не знам дали ще идват нови", започна с шега треньорът на червените, след което продължи: "Мисля, че ще имаме още един или двама нови до края на трансферния прозорец. Ласина Траоре? Познавам го, тъй като мой отбор е играл срещу него. Сега не знам какво е състоянието му, тъй като не съм го гледал. Знам, че беше добър футболист. Има добра кариера и е играл в силни отбори. Като цяло това име не е само измислено от вас. Разглеждали сме много имена и фигурираше някъде, но няма нищо засега, след като не е тук”, каза Ел Мастро по повод на днешната информация в чуждите медии, че червените са предложили 3-годишен договор на 203-сантиментровия таран.

За последно Траоре е играл в елитния френски Амиен, където е записал 18 мача, но не е отбелязал гол. Преди това котдивоарецът е играл в ЦСКА (Москва), Кубан и Монако. До това лято нападателят бе собственост на Монако, но договорът му бе прекратен и сега е свободен агент.

Интерес към него има от Бурсаспор и ФКСБ.

Още от БГ Футбол

Виж всички